Sol.licita un pressupost a mida

Estic desitjant conèixer el teu projecte.

Perquè pugui fer-me una idea de les teves necessitats, si et plau, omple el formulari que apareix a continuació amb les teves dades i especifica quin servei necessites. Atenc totes les peticions per ordre de recepció i de manera personalitzada, et respondré en un marge de 24/48h.

Emma, necessito que em dissenyis la meva web. Quins passos haig de seguir?

Pots omplir el formulari per contactar amb mi. Es necessari perquè pugui fer-me una idea del que necessites. En menys de 48h em posaré en contacte amb tu.

Quins mètodes de pagament y terminis acceptes?

50% quan acceptes el pressupost i l´altre 50% en l´entrega de la web. El pagament haurà de ser per transferència o bizum.

Jo només necessito una web. Necessito tot el que m´ofereixes?

Tot el que inclou el servei te un únic objectiu: oferir-te únicament el que permeti que tinguis una web funcional i acord amb els teus objectius, sense complicacions. No et vendré res que no necessitis.  Altres empreses ofereixen serveis webs menys complerts i això es tradueix a webs que no funcionen i no converteixen visitants en clients. 

Podré telefonar-te sempre que ho necessiti per a resoldre dubtes?

Et facilitaré un mitjà perque puguis concertar trucades telefòniques o videotrucada sempre que ho necessitis. Donc suport per correu electrònic i telèfon exclusivament, no accepto comunicacions per WhatssApp ni altres aplicacions. 

Quan tindré la meva web apunt?

Depèn una mica de la complexitat i extensió del teu projecte i del temps que tardis en facilitar-me l´informació bàsica per al disseny. No obstant, si tot va bé, des de la primera reunió que tinguem la web pot estar apunt en unes 3 setmanes. Hi han projectes que he realitzat en molt menys temps, només es una dada orientativa, com et comento, va una mica en funció de la complexitat i tipus de projecte/client.

Podré gestionar jo mateix/a la web?

Sens dubte. Però això va en funció de si estas o no familiaritzat amb eines informàtiques. No cal que siguis Bill Gates.

No obstant, si necessites crear pàgines o realitzar cambis més complexos, et farà falta contractar un professional.

Per altra banda, sempre recomando que tinguis contractat un servei de manteniment mensual, necessari per a tenir optimitzats tots els programes i aplicacions que permeten que la web funcioni correctament.

Què passa si el disseny no m´agrada?

Fins avui no m´ha passat mai en cap dels meus projectes. Sempre proposo una plantilla única per a cada client. En el cas que no foç del teu gust miraríem de trobar la millor opció. A part de construir les webs, aconsello un estil que crec que te va en sintonía amb la teva marca.

Val la pena l´inversió?

Hi ha ofertes més econòmiques que la meva. Inclús podries fer-te tu la teva web de franc. Tot està bé.

Però si vols una web amb un disseny professional que t´ajudi a conseguir els teus objectius, reflexi i reforci la imatge del teu negoci, i no et dongui maldecaps crear ni fer-ne el manteniment, estic convençuda de que la meva proposta complirà les teves expectatives.

Dissenyes i retoques logotips?

Si. En podem parlar. Tot i que em dedico exclusivament al disseny web. Però puc orientar-te sobre quines alternatives tens per aconseguir un logotip fet a mida.